Weer tijd om te basketballen!

  • , par Jean Claude Malalu
  • 2 min temps de lecture
Rucker Park

De zon begint weer te schijnen en de maatregelen worden weer versoepeld tijd voor een nieuwe indoor/outdoor bal. Binnenkort wordt het weer tijd om je schoenen te pakken en het veld weer op te stappen.

Weer tijd om te basketballen

De zon begint weer te schijnen en de maatregelen worden weer versoepeld tijd voor een nieuwe indoor/outdoor basketbal. Binnenkort wordt het weer tijd om je schoenen te pakken en het veld weer op te stappen. Als dit nu binnen is of buiten we kunnen weer vol aan de pak (tot en met 27 jaar). Het wordt weer tijd om te werken aan de skills die we even opzij hebben gelegd. Tijd om je jumpshot, handels en je conditie te verbeteren zodat je weer op en top bent voor het nieuwe seizoen en natuurlijk plezier maken met je vrienden. Het belangrijkste wat je daar voor nodig hebt is een goede bal.

Outdoor

een outdoor basketbal kopen is heel moeilijk, vooral omdat er zoveel keuzes zijn. Het belangrijkste is het kiezen van de maat. Een maat 3 is geschikt voor de allerkleinsten, maat 5 is geschikt voor junioren tot en met 11 jaar en een maat 6 en 7 geschikt voor volwassen. Een maat 6 voor de dames en een maat 7 voor de heren. Als je al weet welke maat voor jou is dan is het nu even kijken of je een opvallende bal om een beetje mee rond te spelen of een professionele outdoor bal om serieus te werken aan je skills, jumpshot en 5v5 mee te spelen. Daarnaast heb je ook nog die optie om te kiezen voor een echte 3x3 bal die wordt gebruikt bij de officiële 3x3 wedstrijden van FIBA. Kies je voor een opvallende  bal dan kun je gaan voor eentje met een leuk kleurtje zoals de roze indoor/outdoor bal (6) van Burned of  kies je toch voor een bal me je favoriete NBA team zoals de Spalding NBA Lakers Basketbal (7). Wil je toch serieus aan je skills, dan heb ik een paar toppers van ballen die perfect voor je zullen zijn. De Spalding Silver NBA Outdoor Basketbal en de Wilson Reaction Pro.

Indoor

Wil je skills verbeteren indoor, individueel of met je hele team den ben je hier ook op het juiste adres. Waarschijnlijk weet je nu al welke maat bal je nodig hebt, dus dat stukje kunnen we nu wel overslaan. Kies je een bal om je skills mee te verbeteren of wil je een bal die wedstrijd klaar is dan zit je goed met de Wilson Evo Nxt Indoor Basketbal (6). Wil je een basketbal om goed je wedstrijden mee te spelen dan zit je goed met de Spalding TF-1000 Legacy Indoor Basketball (7).

Aan de slag

Nu je alle informatie hebt over welke bal je nodig hebt is het tijd om lekker naar buiten te gaan en te spelen. Vergeet niet te kijken of je niet nog nieuwe basketbalschoenen nodig hebt.

Mots clés

Articles de blog

Connexion

Vous avez oublié votre mot de passe ?

Vous n'avez pas encore de compte ?
Créer un compte