Puma -X- Rhude "Motorsports Collection"

  • , Von Floris | Burned Sports
  • 3 min Lesezeit
Puma-sportswear-rhude-M-18-RHUDE2

Sportbedrijf PUMA en het in LA gevestigde skate & streetwear-merk RHUDE werken samen voor de tweede collab. Ze hebben een nieuwe lijn geïnspireerd op motorsport en doordrenkt met RUDE's minimalistische ontwerpen en kleuren.

PUMA and RHUDE komen met een Motorsports geïnspireerde Capsule Collectie

Sportbedrijf PUMA en het in LA gevestigde skate & streetwear-merk RHUDE werken samen voor de tweede collab. Ze hebben een nieuwe lijn geïnspireerd op motorsport en doordrenkt met RUDE's minimalistische ontwerpen en kleuren. 

Minimalisme ontmoet motorsport voor deze PUMA x RHUDE-collectie, met opnieuw ontworpen badges, branding en frisse graphics. Het kleurenpalet blijft trouw aan de esthetiek van RHUDE, geeft een vintage gevoel aan de collectie, terwijl reflecterende elementen contrast creëren en het een moderne uitstraling geven. De stoffen zijn kwalitatief en vrij dik. 

Een stijl uit PUMA's rijke tennis archieven, de Performer x RHUDE krijgt een moderne look met een mix van reflecterende en fel roze leren overlays, gedempte kleuren op een nubuck bovenwerk met nylon inzetstukken en suède overlays, een EVA-tussenzool en rubberen buitenzool en een harige suède Formstrip. De lijn bevat ook variaties op de Alteration NU en Ralph Sampson Lo.


 

Functionaliteit staat centraal bij de kleding in deze collectie. Het PUMA x RHUDE Utility Vest is een trendy silhouet utility vest van volledig katoenen materiaal, met een veiligheidsgordelband en plastic gesp voor een perfecte pasvorm, een sluiting aan de voorkant met metalen drukknopen en voorzakken met ritssluiting, en PUMA x RHUDE ton sur ton geborduurde branding op groot voorvak. Het PUMA x RHUDE HZ-jack is ontworpen met reflecterende elementen geïnspireerd op motorsport en is een jack met halve rits, een kangoeroezak voor opslag, een grafische rubberen print op de onderrug en elastische manchetten en tailleband met trekkoorden voor een verstelbare pasvorm.

 

The PUMA x RHUDE Bucket is a reversible bucket hat with one side fully reflective with 3-D embroidery PUMA x RHUDE branding and the other side plain black with "Nothing's finished" printed and a PUMA woven label. The collection includes a further range of apparel and accessories.

Rhuigi Villaseñor founded RHUDE in 2015 with the vision to create designs that are a cross of effortless, minimalistic styles and streetwear. The brand aims to rebel against a disciplined environment by creating clothes that express raw experiences.

 

Go modern with motorsports. The PUMA x RHUDE collection is available on PUMA.com, PUMA

puma x rhude

 

Over Rhude:
R H U D E, opgericht door Rhuigi Villaseñor in 2015, is een designonderneming om prêt-à-porter collecties te presenteren. R H U D E richt zich op minimalistische, moeiteloze stijl vermengd met gevoel voor streetwear, met gebruik van fijne stoffen en focus op pasvorm. R H U D E viert de jeugd en elegantie door middel van eenvoudige en functionele kleding. Ze zijn groot in de streetwear en skate scene. 


Puma:
PUMA is een van 's werelds toonaangevende sportmerken, die schoenen, kleding en accessoires ontwerpt, ontwikkelt, verkoopt en op de markt brengt. Al 70 jaar heeft PUMA sport en cultuur meedogenloos vooruit geduwd door snelle producten te maken voor 's werelds snelste atleten. PUMA biedt prestatie- en sportgeïnspireerde lifestyleproducten in categorieën zoals voetbal, hardlopen en training, basketbal, golf en motorsport. Het werkt samen met gerenommeerde ontwerpers en merken om sportinvloeden in de straatcultuur en mode te brengen. De PUMA Group is eigenaar van de merken PUMA, Cobra Golf en stichd. Het bedrijf distribueert zijn producten in meer dan 120 landen, heeft wereldwijd meer dan 13.000 mensen in dienst en heeft zijn hoofdkantoor in Herzogenaurach / Duitsland.

Tags

Blogeinträge

Anmeldung

Haben Sie Ihr Passwort vergessen?

Sie haben noch kein Konto?
Konto erstellen