Jordan Holiday Collection 2020

  • , Von Daan Smits | Burned Magazine
  • 4 min Lesezeit
Jordan-brand

We bespreken en gaan dieper in op de aankomende Jordan Holiday Collection van 2020

Jordan heeft de aankomende Holiday Collection van 2020 bekend gemaakt. De collectie combineert een rijke historie met felle kleuren en alle trendy modellen van nu. De collectie bestaat uit vier Air Jordan 1’s en meerdere exclusieve releases voor vrouwen.

 

 

Air Jordan 1 Retro HI OG CO.JP

Voor het eerst werd deze colorway uitgebracht in 2001, samen met de Metallic Silver variant, keert de Midnight Navy colorway terug voor een wereldwijde release. Het model was toen de tijd ook razend populair bij skateboarders. De sneaker bevat een zilveren Swoosh met een juweel afgewerkt Wing logo.


jordan-1-holiday-collection-2020

 

Air Jordan 1 HI OG WMNS ‘Lucky Green’

Deze colorway is geïnspireerd op Michael Jordan’s 63 punten playoff wedstrijd tegen de Boston Celtics in 1986. Zelf droeg hij tijdens die wedstrijd zijn eigen Jordan basketbalschoenen de Air Jordan 1 Chicago’s. De sneaker heeft een ruwe constructie met gematteerd Lucky Green leer.

jordan-1-holiday-collection-2020

 

Air Jordan 1 Retro HI OG ‘Dark Mocha’

Deze colorway is een nieuwe twist aan een bekende colorway: Dark Mocha. Het bovenwerk is gemaakt van zacht leer, terwijl de Dark Mocha kleur mooi terugkomt in het suède op de hak en enkel. Veel mensen zeggen dan ook dat hij accenten weg heeft van de populaire collab tussen Travis Scott en de Air Jordan 1.

jordan-1-holiday-collection-2020

 

Air Jordan 1 Retro HI OG ‘Patent Black’

Deze colorway heeft enorm veel inspiratie overgenomen van de exclusieve Friends and Family release uit 1980 die later in 2003 op de markt kwam als een Air Jordan 1 Mid. De zwarte oppervlakte is gemaakt van een glossy materiaal net als bij de Air Jordan 1 UNC Patent.



jordan-1-holiday-collection-2020

Air Jordan 3 Retro

Deze Jordan sneakers zullen nergens in Amerika releasen. Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van zwart leer dat is gecombineerd met oranje en paarse accenten. Het bekende ‘’olifant’’ patroon wordt ook weer teruggebracht bij deze Air Jordan 3

jordan-3-holiday-collection-2020

 

Air Jordan 4 Retro

De klassieke OG color blocking keert terug op de Air Jordan 4. De vorm en details zijn allemaal origineel met zijn 1989 release. De sneaker komt met een Nike Air hangtag en ook de OG verpakking.

jordan-1-holiday-collection-2020

 

Air Jordan 4 Canvas   

Deze Air Jordan 4 is gemaakt in combinatie van canvas en keperbinding materiaal. Deze colorway sluit geheel aan bij de patchwork fashion industrie. De sneaker is geïnspireerd op Japans ambachtelijk werk en design.

Air-jordan-4-holiday-collection

 

Air Jordan 5 What The

Deze Air Jordan 5 What The viert de 30e verjaardag van de Air Jordan 5. Deze What The colorway mixed verschillende materialen en colorways van eerdere modellen. zoals de Air Jordan 5 Tokyo, Raging Bull, Green Bean, Army Olive en de Quai 54. De sneaker wordt afgerond door de opgestikte logo’s van de Shanghai en Tokyo colorways.

Air-jordan-5-holiday-collection

 

Air Jordan 8

De Air Jordan 8 WMNS beschikt over de iconische patch van chenille stof op de tong, soepel premium en suède leer en heeft bordeauxrode accenten over het witte leer.

Air-jordan-4-holiday-collection

 

Air Jordan 12 Retro

De Air Jordan 12 beschikt over een mooi rood suede upper in combinatie met een OG hagedissen print op de neus. Hierdoor komt er een mooie twist op het klassieke model. De sneaker komt met de OG verpakking.

Air-jordan-12-holiday-collection

 

Air Jordan 12 Retro

Nog een frisse colorway op het iconische Air Jordan 12 model. Deze Air Jordan 12 combineert concord paars met een zwart suède bovenwerk. Ook deze uitgaven komt met een hagedissen print op de neus van de schoen.

Air-jordan-12-holiday-collection

 

Air Jordan 13 Retro

Deze Air Jordan 13 beschikt over een reflecterend bovenwerk in combinatie met Hyper Royal accenten en details. Groen details op de hak maken de sneaker af. De Air Jordan 13 komt ook met de OG verpakking.

Air-jordan-13-holiday-collection-2020


Blogeinträge

Anmeldung

Haben Sie Ihr Passwort vergessen?

Sie haben noch kein Konto?
Konto erstellen