Bestel nu makkelijk en snel en ontvang uw
Eenvoudig Retourneren
13 jaar dé specialist & winkel in Den Bosch
0
0
Bestel nu makkelijk en snel en ontvang uw
Eenvoudig Retourneren
13 jaar dé specialist & winkel in Den Bosch

Vans Baker Skateboards Slip-On Pro zwart

1% sale
Productomschrijving
Deze herfst heeft Vans samengewerkt met het skateboardmerk dat "skateboarden sinds 2000 een slechte naam geeft" om een unieke collectie schoenen en kleding te ontwikkelen. De Vans x Baker Slip-On Pro is een ode aan de skateboardtradities van beide merken. De schoen heeft een bovenwerk van stevig canvas en suède, een enkele opstaande band op de zoo...

Deze herfst heeft Vans samengewerkt met het skateboardmerk dat "skateboarden sinds 2000 een slechte naam geeft" om een unieke collectie schoenen en kleding te ontwikkelen. De Vans x Baker Slip-On Pro is een ode aan de skateboardtradities van beide merken. De schoen heeft een bovenwerk van stevig canvas en suède, een enkele opstaande band op de zool en een UltraCush HD-voetbed voor een goede boardfeel en effectieve impactdemping. De originele rubberen wafelzool van Vans zorgt voor grip en ondersteuning. De Slip-On Pro is ook voorzien van een rubberen DURACAP-versteviging op slijtagegevoelige delen voor ongeëvenaarde duurzaamheid. Bovendien heeft de schoen een Pro Vulc Lite-constructie voor een optimaal boardgevoel en superieure flexibiliteit en grip.

Samenstelling:Suède, canvas

VOORDELEN VAN EEN VANS PRO 

DURACAP

Dankzij de toegevoegde rubberen DURACAP-onderlaagversteviging op slijtagegevoelige plekken kunnen de zolen zelfs het geweld van het Vans Pro Skate-team weerstaan. En doordat ze zeer duurzaam zijn, besparen ze de amateurskateboarder ook nog eens tijd en geld.

ULTRACUSH™ HD

Dankzij de met polyurethaan vervaardigde ULTRACUSH HD-inlegzool van Vans blijft de voet dicht op het board zonder dat je schoenen stuk gaan. Deze schoen beschikt daardoor over onze beste impactdemping.

VANS ORIGINAL WAFFLE OUTSOLE

In 1966 maakte Paul Van Doren de eerste zolen van zijn nieuwe schoenen twee keer zo dik, zodat ze langer mee zouden gaan. In tegenstelling tot andere schoenenfabrikanten maakte hij gebruik van zuiver crêperubber zonder vulling. Deze beslissing leidde tot Vans' bekendheid, want 's werelds eerste skateboarders ontdekten hoe de nu LEGENDARISCHE ORIGINELE rubberen buitenzool met WAFELSTRUCTUUR van Vans superieure boardcontrole bood. Ze konden hun board voelen terwijl ze er stevig mee verbonden bleven.

PRO VULC LITE CONSTRUCTION

De professionele gevulkaniseerde buitenzool van natuurlijk rubber van Vans zorgt al 50 jaar voor intuïtieve controle en biedt de ultieme boardfeel, flexibiliteit en grip.

Productspecificaties

Artikelnummer
VN0A347VV0H1
EAN
193395061630

Reviews

0 / 5Based on 6 reviews
  • 4 / 5
    Gepost door: Anoniem op 2 Juni 2021
    Merci bien reçu. Très bien
  • 4 / 5
    Gepost door: Fleur op 5 Februari 2021
    Zit heerlijk!
  • 2 / 5
    Gepost door: Niko op 28 November 2020
    Zit strak aan de wreef
Schrijf je eigen review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »