Bestel nu makkelijk en snel en ontvang uw
Eenvoudig Retourneren
13 jaar dé specialist & winkel in Den Bosch
0
0
Bestel nu makkelijk en snel en ontvang uw
Eenvoudig Retourneren
13 jaar dé specialist & winkel in Den Bosch

Vans Rowan Zwart Wit

22% sale
Productomschrijving
Vans Rowan Zwart Wit Elke keer als Rowan Zorilla op zijn skateboard stapt, voelt het als een live-optreden. Bij hem zien de moeilijkste tricks er moeiteloos uit en zijn eerste signature schoen is met dat doel voor ogen ontworpen. De Vans Rowan ziet er op het eerste gezicht relaxt uit, maar graaf wat dieper en de lagen van complexiteit beginnen zic...

Vans Rowan Zwart Wit

Elke keer als Rowan Zorilla op zijn skateboard stapt, voelt het als een live-optreden. Bij hem zien de moeilijkste tricks er moeiteloos uit en zijn eerste signature schoen is met dat doel voor ogen ontworpen.

De Vans Rowan ziet er op het eerste gezicht relaxt uit, maar graaf wat dieper en de lagen van complexiteit beginnen zich te onthullen. Hij heeft rubberen DURACAP™-versteviging op slijtagegevoelige plekken voor maximale duurzaamheid en een nieuwe gumrubberen SICKSTICK™-zool voor hoogwaardige grip. De nieuwe POPCUSH™-binnenzool met energieteruggave biedt superieure demping en impactbescherming en helpt vermoeidheid van je benen te verminderen tijdens langere skatesessies. Met de Rowan kun je zelf je beste prestatie neerzetten. Hij heeft een bovenwerk van stevig suède en canvas van 283 g (10 oz).

NIEUWE SKATEKLASSIEKERS - Een iconische stijl die speciaal is ontworpen voor skateboarden.

VOLLEDIG VERNIEUWD BOVENWERK - Gemaakt van stevig suède en canvas en voorzien van aansluitende tongbanden en een tweedelige band op de zool voor extra boardcontact.

LEGENDARISCHE GRIP - Onze nieuwe, eigen gumrubberen SICKSTICK™-samenstelling is naar een hoger niveau getild wat betreft grip en duurzaamheid.

POPCUSH™-DEMPING - De nieuwe POPCUSH™-binnenzool is onze standaard beste upgrade die terugveert en niet stuk gaat, voor extra impactbescherming en aangepaste energieteruggave voor elk soort skaten.

ONGEKENDE DUURZAAMHEID - Met versterkte DURACAP™-versteviging en gemaakt om het dagelijkse gebruik bij skateboarden te weerstaan.

Productspecificaties

Artikelnummer
VN0A5JIC6BT1
EAN
195437393570

Reviews

0 / 5Based on 1 reviews
  • 4 / 5
    Gepost door: Lieke Hovens op 3 November 2021
    erg blij mee met mijn nieuwe sneakers
Schrijf je eigen review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »