Bestel nu makkelijk en snel en ontvang uw
Eenvoudig Retourneren
13 jaar dé specialist & winkel in Den Bosch
0
0
Bestel nu makkelijk en snel en ontvang uw
Eenvoudig Retourneren
13 jaar dé specialist & winkel in Den Bosch

Vans Old Skool Bronze Wit

20% sale
Productomschrijving
Vans Old Skool Bronze Wit De Old Skool, in eerste instantie bekend als de Vans #36, debuteerde in 1977 met een unieke nieuwe toevoeging: een willekeurige doodle getekend door oprichter Paul Van Doren, oorspronkelijk de 'jazz-streep' genoemd. Tegenwoordig is de beroemde zijstreep van Vans het onmiskenbare en direct herkenbare kenmerk van het merk V...

Vans Old Skool Bronze Wit

De Old Skool, in eerste instantie bekend als de Vans #36, debuteerde in 1977 met een unieke nieuwe toevoeging: een willekeurige doodle getekend door oprichter Paul Van Doren, oorspronkelijk de 'jazz-streep' genoemd. Tegenwoordig is de beroemde zijstreep van Vans het onmiskenbare en direct herkenbare kenmerk van het merk Vans geworden.

De Old Skool heeft een bovenwerk van stevig textiel. Hij is een eerbetoon aan ons erfgoed en zorgt ervoor dat deze lage veterschoen net zo iconisch blijft als altijd. Daarnaast heeft de schoen een verstevigde neus, een gevoerde boord voor ondersteuning en de kenmerkende rubberen wafelzool.

Productspecificaties

Artikelnummer
VN0A38G19EN1
EAN
195439344365

Reviews

0 / 5Based on 1 reviews
  • 4 / 5
    Gepost door: Amy op 3 November 2021
    Fijne sneaker en is leuk te matchen!
Schrijf je eigen review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »