Bestel nu makkelijk en snel en ontvang uw
Eenvoudig Retourneren
13 jaar dé specialist & winkel in Den Bosch
0
0
Bestel nu makkelijk en snel en ontvang uw
Eenvoudig Retourneren
13 jaar dé specialist & winkel in Den Bosch

Puma Puma Jada SD Roze Wit Zilver

25% sale
Productomschrijving
Puma Jada SD Sneaker Deze op tennis geïnspireerde schoenen van PUMA zijn een moderne versie van een klassieker met een knipoog naar mode. Met een mix van verschillende duurzame materialen van suède en synthetisch leer, houden deze schoenen je de hele dag in beweging. De cupsole-tooling met verhoogde profielhoogte en een hielstuk van TPU zorgt vo...

Puma Jada SD Sneaker

Deze op tennis geïnspireerde schoenen van PUMA zijn een moderne versie van een klassieker met een knipoog naar mode. Met een mix van verschillende duurzame materialen van suède en synthetisch leer, houden deze schoenen je de hele dag in beweging. De cupsole-tooling met verhoogde profielhoogte en een hielstuk van TPU zorgt voor een glamoureuze en meisjesachtige touch die de stijl tot iets speciaals verheft. De SoftFoam+ inlegzool biedt superieure demping en optimaal comfort bij elke stap van de dag.

Productspecificaties

Artikelnummer
38287302
EAN
4063699474794

Reviews

0 / 5Based on 1 reviews
  • 5 / 5
    Gepost door: Youssra op 25 Oktober 2021
    Hele leuke sneaker. Ik ben blij :-)
Schrijf je eigen review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »