Bestel nu makkelijk en snel en ontvang uw
Eenvoudig Retourneren
13 jaar dé specialist & winkel in Den Bosch
0
0
Bestel nu makkelijk en snel en ontvang uw
Eenvoudig Retourneren
13 jaar dé specialist & winkel in Den Bosch

Puma Puma Fusion Nitro Spectra Blauw Multicolor

Productomschrijving
Puma Nitro Spectra Blauw Multicolor De Puma Nitro Spectra Blauw Multicolor basketbalschoen is een van de meest innovatieve Puma basketbal schoenen die nu op de markt verkrijgbaar is. De Puma Fusion Nitro basketbalschoen heeft een demping ontworpen met de beste demping-technologie van het merk Puma. De Fusion Fit heeft een aanpasbare compressie ban...

Puma Nitro Spectra Blauw Multicolor

De Puma Nitro Spectra Blauw Multicolor basketbalschoen is een van de meest innovatieve Puma basketbal schoenen die nu op de markt verkrijgbaar is. De Puma Fusion Nitro basketbalschoen heeft een demping ontworpen met de beste demping-technologie van het merk Puma. De Fusion Fit heeft een aanpasbare compressie band sleeve die zich vormt naar de vorm van je voet. Deze basketbalschoen past zich dus aan naar hoe jouw voet staat en zit daarom als gegoten. De Fusion Nitro Spectra basketbalschoen beschikt daarnaast ook over een Nitro Foam als demping. Dit is de zachtste, meest responsieve demping van Puma tot nu toe.

Productspecificaties

Artikelnummer
195514-02
EAN
4063699665147

Reviews

0 / 5Based on 1 reviews
  • 4 / 5
    Gepost door: Tim op 26 Oktober 2021
    Super chille sneakers om mee te spelen!
Schrijf je eigen review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »