Bestel nu makkelijk en snel en ontvang uw
Eenvoudig Retourneren
13 jaar dé specialist & winkel in Den Bosch
0
0
Bestel nu makkelijk en snel en ontvang uw
Eenvoudig Retourneren
13 jaar dé specialist & winkel in Den Bosch

Nike Kyrie Flytrap III Rood Zwart

15% sale
Productomschrijving
Nike Kyrie Flytrap III Rood Zwart Des te sneller je je wendingen kan inzetten en beëindigen, des te makkelijker het is om de verdediging uit balans te brengen. De Kyrie Flytrap III is gemaakt voor het ongeëvenaard snelle spel van Kyrie Irving en combineert volledige ondersteuning en omsluiting met responsieve demping en een stevige buitenzool di...

Nike Kyrie Flytrap III Rood Zwart

Des te sneller je je wendingen kan inzetten en beëindigen, des te makkelijker het is om de verdediging uit balans te brengen. De Kyrie Flytrap III is gemaakt voor het ongeëvenaard snelle spel van Kyrie Irving en combineert volledige ondersteuning en omsluiting met responsieve demping en een stevige buitenzool die voorgevormd is voor naadloze mobiliteit.

Materiaal

De upper is gemaakt van een sterke mesh kwaliteit met  voor een comfortabeler pasvorm. Daardoor loopt de schoen heel fijn, voel beter en is het makkelijk draagbaar op de lange dagen. Door het mesh voelt de schoen wat lichter aan zodat je makkelijk kan bewegen, snellere bewegingen kunt maken net als Kyrie zelf en bijna niks van de schoen voelt. Ook al is het een licht materiaal blijft de schoen toch stevig door de klittenband sluiten in het midden van de schoen. Daarnaast hebben ze een leren achterkant wat helpt voor extra stevigheid. Op de de tong van de schoen staat een het logo van Kyrie Irving en op de hak staat het ‘11’. Op de voor voet aan de linker kant staat in het klein geborduurd Azurie, dat is de naam van Kyrie’s dochtertje. Daarnaast is in het Nike logo de lijnen van een basketbal geborduurd..

Hex-Zoom Air

De responsieve Hex- Zoom Air demping zorgt voor een veerkrachtige ervaring onder de voet om je snelheid te bieden op het veld. Zo voelt het meer alsof je over het veld zweeft dan rent. De Hex-Zoom Air zorgt ook voor goed comfort tijdens hert spelen.

Stabiliteit en grip

De gevormde buitenzool heeft een profiel dat zich om de middenzool wikkelt vanaf de zijkanten en extra grip biedt als je met de randen afzet. Hierdoor is deze schoen te gebruiken voor indoor maar ook voor outdoor. Dit halfhoge model zorgt voor ondersteuning rond de enkel. Een klittenbandsluiting gaat over de veters heen bij de middenzool om je voet op zijn plek te houden en daarbij meer enkel support te geven. Het leer op de achterkant verstevigd de schoen en zorgt ook voor beter enkel support.

Fit

Small pasvorm: als je wat bredere voeten hebt is het aangeraden om ½ of hele maat omhoog te gaan

Productdetails

  • De schoen heeft een interne hakversteviging wat zorgt voor stabiliteit en omsluiting.
  • '11.23' is de verjaardag van Kyrie's dochter
  • Op de hak staat '11' geborduurd
  • De schoen heeft een verstevigde neus
  • Op de zool staat het logo van Kyrie Irving
  • Op de tong van de schoen staat het logo van Kyrie Irving

Productspecificaties

Artikelnummer
BQ3060-009
EAN
193659970982

Reviews

0 / 5Based on 5 reviews
  • 5 / 5
    Gepost door: Samantha op 20 December 2022

    Super gave schoenen, hele mooie kleur ook. Helaas waren ze te klein(op de gok halve maat te klein besteld)

    ...

    Super gave schoenen, hele mooie kleur ook. Helaas waren ze te klein(op de gok halve maat te klein besteld)

    • +Mooie kleur
  • 5 / 5
    Gepost door: Tess op 13 Januari 2021
    Excellent for price...husband loves them
  • 4 / 5
    Gepost door: Denise op 28 November 2020
    Fijne schoenen wel 1x door enkel gegaan
Schrijf je eigen review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »