Bestel nu makkelijk en snel en ontvang uw
Eenvoudig Retourneren
13 jaar dé specialist & winkel in Den Bosch
0
0
Bestel nu makkelijk en snel en ontvang uw
Eenvoudig Retourneren
13 jaar dé specialist & winkel in Den Bosch

New Balance MS 997 D Sneaker Donkerblauw Rood

54% sale
Productomschrijving
New Balance MS 997 D Sneaker Donkerblauw Rood Wit New Balance is een merk dat staat bekend om het maken van goede schoenen. Het is belangrijk om schoenen te hebben met een goed voetbed die de juiste ondersteuning geven bij dagelijkse inspanningen. Ze zitten niet alleen goed, de New Balance domblauw rood wit schoenen zijn ook is stijlvol om te drag...

New Balance MS 997 D Sneaker Donkerblauw Rood Wit

New Balance is een merk dat staat bekend om het maken van goede schoenen. Het is belangrijk om schoenen te hebben met een goed voetbed die de juiste ondersteuning geven bij dagelijkse inspanningen. Ze zitten niet alleen goed, de New Balance domblauw rood wit schoenen zijn ook is stijlvol om te dragen. Ben je opzoek naar goed zittende schoenen, maar ook stijlvolle? Dan is deze schoen zeker een optie om in je keuze mee te nemen. 

Retro is weer helemaal in de trend en daar is deze New Balance MS 997 D donkerblauw rood wit zeker een onderdeel van, de stijl van de schoen weerspiegelt de jaren negentig. Een echte eye catcher vanwege de opvallende kleuren. De schoen is gemaakt van textiel en leer en gaat lang mee vanwege de goede kwaliteit. De schoen is uitgerust met een ABZORB en ENCAP schokabsorberende tussenzool die het comfort van dagelijks gebruik verbetert. Je kan ze dus casual dragen, maar ze zijn ook perfect om te dragen op de werkvloer vanwege de goede ondersteun. Een stijlvolle, duurzame en comfortable is deze New Balance sneaker.

Bij schoenen horen natuurlijk ook sokken. Burned Sports heef een ruim assortiment aan sokken. Zo hebben we hoge en lage sokken van merken als Stance en Nike. Je sokken kan je afstemmen met je sneakers en zo een leuke combinatie hebben. Keus genoeg bij Burned!

Product details:

  • materiaal: Leer en textiel
  • kleur: Donkerblauw, rood en wit
  • ABZORB en ENCAP technologie
  • Merk: New Balance 

Productspecificaties

Artikelnummer
MS997LOT
EAN
194182068276

Reviews

0 / 5Based on 2 reviews
  • 5 / 5
    Gepost door: Gerard op 4 Januari 2021
    Mijn zoon is superblij met zijn nieuwe aanwinst!
  • 5 / 5
    Gepost door: Nikki op 22 December 2020
    They were a Christmas present for one of my sons! The looked great and fit good!
Schrijf je eigen review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »