Bestel nu makkelijk en snel en ontvang uw
Eenvoudig Retourneren
13 jaar dé specialist & winkel in Den Bosch
0
0
Bestel nu makkelijk en snel en ontvang uw
Eenvoudig Retourneren
13 jaar dé specialist & winkel in Den Bosch

Wilson NBA Team Mini Hoop Minnesota Timberwolves

Wilson NBA Team Mini Hoop Minnesota Timberwolves
Productomschrijving
NBA Team Mini Hoop Minnesota Timberwolves Ben je iemand die nooit genoeg krijgt van basketbal? Met deze Wilson NBA Team Mini Hoop kun jij je worp op elk moment blijven verbeteren. In de kleuren van de Minnesota Timberwolves is dit de basket die je wilt hebben! De basket is voorzien van een netje en stoffen mini basketbal. Door deze basket op een ...

NBA Team Mini Hoop Minnesota Timberwolves

Ben je iemand die nooit genoeg krijgt van basketbal? Met deze Wilson NBA Team Mini Hoop kun jij je worp op elk moment blijven verbeteren. In de kleuren van de Minnesota Timberwolves is dit de basket die je wilt hebben!

De basket is voorzien van een netje en stoffen mini basketbal. Door deze basket op een plek te hangen waar je vaak bent, kun je veel oefenen op je worp. Daag je vrienden uit voor een potje mini basketbal op jouw slaapkamer, en laat ze versteld staan van jouw worp kunsten. Een leuk cadeau om te krijgen of geven aan iemand die helemaal fan is van de Minnesota Timberwolves.

Minnesota Timberwolves

Minnesota Timberwolves is een basketbal team in Amerika. De club is opgericht in 1989 en speelt de thuiswedstrijden in Minnesota, Western Conference Northwest. De club speelt in de Northwest Division van de Western Conference Northwest in de NBA. 

Vanaf dit jaar is Wilson de hoofdleverancier van de NBA. Dit betekend dat Spalding de NBA na 35 jaar gaat verlaten. Wilson heeft een ruim assortiment aan nieuwe NBA gear die je terugvindt in onze NBA Store. Van vrijwel elke club is er een outdoor basketbal beschikbaar in de kleuren van jouw favoriete club.

Productspecificaties

Artikelnummer
WTBA1302MIN
EAN
194979037812

Reviews

0 / 5Based on 1 reviews
  • 5 / 5
    Gepost door: Yonas op 5 Augustus 2022
    Leuk ding hangt in de keuken altijd leuk tijdens het koken
Schrijf je eigen review