Bestel nu makkelijk en snel en ontvang uw
Eenvoudig Retourneren
13 jaar dé specialist & winkel in Den Bosch
0
0
Bestel nu makkelijk en snel en ontvang uw
Eenvoudig Retourneren
13 jaar dé specialist & winkel in Den Bosch

Mitchell & Ness Mitchell & Ness San Antonio Spurs Hoodie Donker Grijs

45% sale
Productomschrijving
In 1904 zetten Frank Mitchell en Charles Ness de toekomst van authenticiteit in gang toen ze elkaar ontmoetten in Philadelphia. Het sportmerk Mitchell & Ness was geboren. Aanvankelijk specialiseerden de twee partners zich in het bespannen van tennisrackets, het bouwen van op maat gemaakte golfclubs en het maken van uniformen voor lokale honkbal...

In 1904 zetten Frank Mitchell en Charles Ness de toekomst van authenticiteit in gang toen ze elkaar ontmoetten in Philadelphia. Het sportmerk Mitchell & Ness was geboren. Aanvankelijk specialiseerden de twee partners zich in het bespannen van tennisrackets, het bouwen van op maat gemaakte golfclubs en het maken van uniformen voor lokale honkbal- en voetbalteams van Philly. In 1933 maakte het Mitchell & Ness-label hun NFL-debuut toen ze begonnen met het maken van uniformen voor de Philadelphia Eagles, een partnerschap dat 30 jaar zou blijven bestaan. Niet lang daarna, in 1938, gingen Mitchell en Ness naar het professionele honkbal, waar ze uniformen produceerden voor de Philadelphia Athletics en een paar jaar later de Phillies voorzagen uitrusting. In 1985 ontvingen Mitchell & Ness een verzoek dat hen hielp een nieuwe richting in te slaan. Een klant informeerde over het maken van reparaties aan zijn spel-gedragen 1960 Pittsburgh Pirates vest en zijn spel-gedragen 1949 St. Louis Browns jersey. Dit leidde tot een idee dat alles zou veranderen. Het begin van de historisch nauwkeurige, vintage, authentieke honkbal jerseys en kleding. Mitchell & Ness Nostalgia Co. werd geboren.

Tegenwoordig biedt Mitchell & Ness Nostalgia Co. authentieke vintage jerseys en kledingcollecties voor de MLB, NFL, NBA, NCAA en MLS.

Fit

Breed vallend model. Hij krimpt een klein beetje in de was dus we adviseren een maat groter te bestellen. Niet geschikt voor in de droger.

Productdetails

  • 100% katoen 12 oz fleece
  • 1x1 rib bij manchet en tailleband
  • Tweedelig tackle twill teamlogo op de borst
  • Zak aan de voorkant en volledig gevoerde capuchon
  • Mitchell & Ness scriptborduurwerk op rechtermouw
  • Getailleerde pasvorm: deze stijl past een beetje trimmer in het lichaam en de mouw
  • Let op: de kleur van de hoody is valt wat lichter uit dan op de foto 

Productspecificaties

EAN
5055663588605

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »