Bestel nu makkelijk en snel en ontvang uw
Eenvoudig Retourneren
13 jaar dé specialist & winkel in Den Bosch
0
0
Bestel nu makkelijk en snel en ontvang uw
Eenvoudig Retourneren
13 jaar dé specialist & winkel in Den Bosch

Check Clothing Check Clothing 5panel Zwart Roze

Productomschrijving
Check Clothing 5panel Zwart Roze Check clothing onderscheid zich van andere streetwear merken door het gebruik van kunstzinnige designs die zijn geïnspireerd op de hiphop en house cultuur. Check Clothing is een creatief merk dat verder gaat dan alleen het gebruik van simpele blokletters. Wij hebben als doel om de kunst en muziekwereld met elkaar ...

Check Clothing 5panel Zwart Roze

Check clothing onderscheid zich van andere streetwear merken door het gebruik van kunstzinnige designs die zijn geïnspireerd op de hiphop en house cultuur. Check Clothing is een creatief merk dat verder gaat dan alleen het gebruik van simpele blokletters. Wij hebben als doel om de kunst en muziekwereld met elkaar te verbinden door samenwerkingen aan te gaan met lokale creatievelingen. Ieder product van Check Clothing wordt met aandacht en liefde gemaakt wat resulteert in hoge kwaliteit producten voor een betaalbare prijs!

Details

Deze 5 panel cap heeft een verstelbare sluiting aan de achterkant en is dus geschikt voor iedereen. 

Samenstelling

100% katoen 

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »