Bestel nu makkelijk en snel en ontvang uw
Eenvoudig Retourneren
13 jaar dé specialist & winkel in Den Bosch
0
0
Bestel nu makkelijk en snel en ontvang uw
Eenvoudig Retourneren
13 jaar dé specialist & winkel in Den Bosch

Check Clothing Check Clothing All Around Logo T-Shirt Zwart

Productomschrijving
Check Clothing All Around Logo T-Shirt Zwart Check clothing onderscheid zich van andere streetwear merken door het gebruik van kunstzinnige designs die zijn geïnspireerd op de hiphop en house cultuur. Check Clothing is een creatief merk dat verder gaat dan alleen het gebruik van simpele blokletters. Wij hebben als doel om de kunst en muziekwereld...

Check Clothing All Around Logo T-Shirt Zwart

Check clothing onderscheid zich van andere streetwear merken door het gebruik van kunstzinnige designs die zijn geïnspireerd op de hiphop en house cultuur. Check Clothing is een creatief merk dat verder gaat dan alleen het gebruik van simpele blokletters. Wij hebben als doel om de kunst en muziekwereld met elkaar te verbinden door samenwerkingen aan te gaan met lokale creatievelingen. Ieder product van Check Clothing wordt met aandacht en liefde gemaakt wat resulteert in hoge kwaliteit producten voor een betaalbare prijs!

Details

Dit T-shirt heeft een oversized pasvorm dat zorgt voor comfort en een relaxte look. Het shirt is gemaakt van dik katoen zodat je lang kan genieten van de kwaliteit. 

Samenstelling 

100% katoen

Wasvoorschrift

Wij raden aan dit product op maximaal 30 graden te wassen. Zorg ervoor dat je het shirt altijd binnenstebuiten wast en strijkt! 

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Previously viewed

Check Clothing All Around Logo T-Shirt Zwart
Check ClothingAll Around Logo T-Shirt Zwart

Deze hippe T-Shirt van het merk Ch...

Deze hippe T-Shirt van ...

Op voorraad
€25,00€19,99 Incl. btw